Magazines

Creative Lead

Boodschappen in opdracht van iMediate

Voor Boodschappen, het magazine van Superunie, was Annemarie gedurende een jaar creative lead. Ze bedacht thema’s voor de edities en werkte mee aan de ontwikkeling van concept, moodboard en receptuur.

Magazines

De wereld van

Wijnhandel Smit

Voor de klanten van Wijnhandel Smit in Vorden maakten we een boekje met het assortiment, de geschiedenis en wijn-spijscombinaties.

Magazines, Content management

Allerhande

MPG.

Regelmatig doen we opdrachten voor MPG. Annemarie was interim senior contentmanager en wordt ingehuurd voor projecten. Eke schrijft receptuur en werkte mee aan het kookboek Nederland op z’n lekkerst.

Fotografie & video

Kwekkeboom

New Forrest

Wat je al niet kunt doen met een Kwekkeboom Old Amsterdam Croquet en een Airfryer. We laten het zien in de video’s die we voor New Forrest maakten.

Fotografie & video

Video’s over brood

Nederlands Bakkerij Centrum

Voor het Nederlands Bakkerij Centrum ontwikkelden we een aantal video’s in het kader van de Europese campagne ‘Brood uit Europa, goed verhaal!’

Kookboeken, Content management

Italië Thuis

Grand’Italia

In opdracht van contentmarketingbureau Head Office deed Annemarie het content management en de redactie van dit kookboek met 25 Italiaanse recepten. Ze schreef het inhoudsplan, boekte fototeams, werkte samen met de art director en onderhield het contact met de klant.

Kookboeken, Content management

Koken zonder gedoe

Sanoma Sync

Voor dit kookboekje van Lassie deden we de receptselectie, schreven we teksten en gaven we culinair advies.

Fotografie & video

Unilever Zomerboek

Sanoma Sync

Voor het zomerboek van Unilever ontwikkelden we receptuur voor een vegetarische barbecue en maakten we de foodfoto’s.

Magazines

Allerhande

MPG.

Annemarie was jarenlang content manager van Allerhande, het magazine van Albert Heijn. Contentplannen schrijven, producties uitwerken, contact onderhouden met Albert Heijn en het magazine presenteren waren enkele van haar werkzaamheden.

Fotografie & video

Koken met kennis

In duidelijke video’s geeft Eke uitleg en informatie over de bereiding van gerechten. Ook gaat hij in op de processen in de keuken die het resultaat in de pannen beïnvloeden. Ga voor meer informatie naar kokenmetkennis.nl of bekijk Eke’s video’s op YouTube.

Fotografie & video

BK Cookware

Voor pannenproducent BK maakte Eke een serie video’s waarin hij uitlegt welke pan geschikt is voor welke toepassing in de keuken. Daarnaast adviseert Eke het bedrijf bij de ontwikkeling van nieuwe producten.