
Kookboeken, Content management
A tavola!
Sanoma Sync
In opdracht van Sanoma Sync maakten we voor Grand’Italia een kookboekje. Van concept tot content management en van receptuur tot foodstyling.
In opdracht van Sanoma Sync maakten we voor Grand’Italia een kookboekje. Van concept tot content management en van receptuur tot foodstyling.
In opdracht van contentmarketingbureau Head Office deed Annemarie het content management en de redactie van dit kookboek met 25 Italiaanse recepten. Ze schreef het inhoudsplan, boekte fototeams, werkte samen met de art director en onderhield het contact met de klant.
Voor dit kookboekje van Lassie deden we de receptselectie, schreven we teksten en gaven we culinair advies.
Samen met chemicus Jan Groenewold schreef Eke het boek Keukenlab, uitgegeven door Nijgh Cuisine. Ze behandelen hierin 15 chemische en fysische processen die ten grondslag liggen van het koken. Met heerlijke recepten natuurlijk.
Eke is schrijver van het boek Bakken met Kennis, over de wetenschap achter het bakken. Alles wat je moet weten voor perfecte koekjes, (hartige) taarten en brood. Natuurlijk met heel veel heerlijke recepten.
Eke is medeauteur van het boek Koken met Kennis, waarin recepten wetenschappelijk worden verklaard. Van dit boek (een bundeling van Cook & Chemist deel I en II) zijn meer 40.000 exemplaren verkocht. In augustus 2019 komt het nieuwe boek van Eke uit: Keukenlab. Meer weten over Koken met Kennis? Ga naar kokenmetkennis.nl